Nurtalib Ikizbebisler Allah kolaylik versin dis jeli var ben ondam kullanmıştım agrisini kesiyor galiba
Minikkizimm Ikizbebisler benimkide 15 aylik dis cikartiyor. Sabaha kadar mıkır mıkır aglıyor. Deliksiz 1 saat uyudugu yok. Gunduz hicbirsey yok gece oldumu eziyet resmen 😩. Tetagil ve dis jeli suruyorum ama hic fayda etmiyor
k7b Ikizbebisler 5 yemek kaşığı anason yarım su bardağı zeytinyağı 1 su bardağı su iyice su bitene kadar kaynatin süzün pamukla dış etlerine sürün. Dolapta muhafaza edin dişleri çıkana kadar dolapta bulunduran bilirsiniz hicbirsey olmuyor❣️❣️❣️🌸🌸
Ikizbebisler Meltemingo Meltemingo kullaniyorum onu fayda etmiyor gece ozellikle sabaha karsi uyuyolar
Meltemingo Ikizbebisler gun icinde veriyormusunuz hic ben ikk once dis kasiyi firca ile kasiyorum snra sulu dis kasiyicimiz war buzdolbnda bekletiyorum onu snra onunla rahatlatiyorum ilk gunduz uykusuna yatmadan 10 dk oncede tedagil veriyorum her uykudan once yapiyorum bnlari gunde 3 defa sabah ogle aksam
k7b Minikkizimm 5 yemek kaşığı anason yarım su bardağı zeytinyağı 1 su bardağı su iyice su bitene kadar kaynatin süzün pamukla dış etlerine sürün. Dolapta muhafaza edin dişleri çıkana kadar dolapta bulunduran bilirsiniz hicbirsey olmuyor❣️❣️❣️🌸🌸
Minikkizimm k7b cok tesekkur ederim denicem hemen. Dis firçamiz var diş fircasina surup damaklarına o sekilde sürsem olur mu acaba. Cunku elimi parmagimi damaklarına süremiyorum. Cok agliyor istemiyor fircayla sesi cikmiyor
aynzilhates Ikizbebisler osanit dış topları ben çok faydasını gördüm bebeğimin ilk dış cikarmasinda hastanelik olduk osanit kullanmaya başladım daha sonra ikinci dışı biz hiç farketmeden çıkardı
caniminikizleri Ikizbebisler karanfil yağı kullan canım ah dişten ne çektik onun için hastanede bile yattık valla bizi azı disler maffetmisti