ecemsenatekin12 Herkese Merhabaa🌸 Bebeğimizin cinsiyetini henüz ögrenmedim am çok fazla limon yediğim için kesin kız olacak diyenler var👧merakla bekliyorum söyleyeceklerinizi😂
agacsizkoala ecemsenatekin12 9 ay ekşi elma yedim, elma ısırmaktan dişlerim ağırırdı erkek doğurdum ben 😁
Hep_mi_uykusuz ecemsenatekin12 Bende çok limon yerdim ama son gunler bello de olmaz normalde eksi seviyorsaniz
AntiSosyallKelebek ecemsenatekin12 Şuan sadece dolu dolu portakal suyu sıkıp içiyorum ben benim kutumdan ne çıkacak bilmiyorum 😂
Deletedmom_41 ecemsenatekin12 ogluma hamileligimde baya limon tukettim, alakasiz bir bagdastirma bence
AntiSosyallKelebek ecemsenatekin12 Kız olursa canıma Cincon🤪 erkek olursa farklı meyve tadı olacak dediğin gibi yeter ki sağlıklı olsunlar ☺️
Bebegimm1 ecemsenatekin12 ilk baslarda bende cok eksi tuzlu yerdim bu tarz seylere de inanmam acikcasi bebegim erkek bu arada.ortalara dogru eksi tatli ne varsa her seyden yerdim birde ilk gormeye gittigimde cinsiyetini gostermemisti onuda eklim 😁 saglikla gelsin bebeginiz ☺️
Simge34 ecemsenatekin12 Hamileliğim boyunca ekşi şeyler aşerdim, kilolarca erik yedim limon yedim ama oğlum oldu, ye ekşiyi doğur Ayşe’yi tezi çürüdü 😄
sademinannesi ecemsenatekin12 hamilelikte kaç kg limon yedim bilmiyorum ama sürekli yedim kızım oldu 🥰
Alyaninannesi_ ecemsenatekin12 kilolarca limon yemiştim normalde hiç yiyemem 🥴 bide tam mevsimi değildi ama mandalinayı yeşil kabuk haliyle çok yemiştim ekşi olduğu dönemlerdi sonuç kız 😁 iki hamilelikte de test ettim onayladım ikisi de kız 😅 bu orantı bence %70 lerde doğru sonuç veriyodur
[silindi] Aa bende deli gibo limon yiyordum. Böyle üstüne tuz atıp yiyordum bide. Dişlerim uyuşana kadar. 30 aylık bir kızım var. Olabilir belki de 🤩