Tubacnr0 Kac saat önce yediyorsunuz anneler tok tutması için denemek istiyorum doktorlar 2 saat önceden yesinki midesini rahatsız etmesin diyor fakat o zaman fayda saglarmiki
Noname21 Tubacnr0 1 ay kullandım 18. Aydan sonra. Normal mama içmiyor diye. Ama onladar şekerli ki. 1 ay kadar yedi. Zaten hepsinin içinde palm yağı var. Olmaması gerekir. Birtek aptamilin tahıllı olanda yok
rosesbabys Tubacnr0 kaç aylık bebeğiniz kaşık mama yerine bebek irmiği pişirip meyveyle karıştırıp verseniz
eylusko_ Tubacnr0 midesini mi rahatsız ediyormuş yatmadan önce yedikleri yada 8ctikleri . ben uykudan hemen önce besliyorum ama bi sıkı ti olmadi çok şükür . uykusunda da mama veriyorum 2 kere . tam.uykudan önce verme sebebim de ilk uykusu uzun olsun diye
BarlasMomm Tubacnr0 ben uyumadan yarim saat once ev yapimi bebe biskuvisi, irmik yada yulaf unu pisiriyorum, meyve rendeliyorum icine bide onu yediriyorum.
Tubacnr0 rosesbabys o şekilde yapıyorum gün içinde ama kasik mama dediğim anlaşılsın diye o şekilde yazdım
Tubacnr0 eylusko_ yok mamA için demedim tabiki mama verin bende veriyorum muhallebi irmik mamaları için öle soluyor doktorlar