Guzelanne34 Kızlar evet köyden mavi yumurta getirdi eşim şok oldum ilk defa gördüm mavi yumurta😂 her neyse kızım 11 aylık acaba verebilir miyim yani diğer yumurtadan farkı varmıdır??
yokdahaneler Guzelanne34 babamın tavukları var,bende kızıma ondan getirtiyorum mavi yumurta bakkaldan marketten aldıklarından çok daha iyi neden veremeyesin.
kahvekolikk Guzelanne34 ailem mavi yumurta üreticisi diğerlerinden hiçbir farkı yok ve oğluma ek gıdanın başından beri onu veriyorum
Adayildiz Guzelanne34 mavi yumurtayı bende alıyorum bazen pahalıya satıyorlar herzaman almıyorum oyuzden bulmuşken yedir mis gibi yesin yarasın
aybikreis Guzelanne34 protein açısından farkı yok aynı yumurta kullanabilirsiniz. Bizim tavuklarda mavi yapıyor
Guzelanne34 yokdahaneler yaa hiç görmedim bilmiyordum ki ne bilim belki alerji falan yaparsa diye çekindim biraz
yokdahaneler Guzelanne34 araştırılmis ve mavi yumurtaları protein oranı daha yüksek çıkmış. Internetten bilgi edinip okuyabilirsiniz 🧡
SelimeliS kahvekolikk merhaba farki yok demissiniz ama protein açısından diger yumurtalardan daha zengin diye biliyorum oyle degil mi yoksa ?
Adayildiz Guzelanne34 evet normal köy yumurtası alıyoruz ondan daha pahalı iyiymiş içeriği internetten de bakabilirsin farkına
kahvekolikk SelimeliS Kız inanma yalan bir ara mavi yumurta satılsın diye proteini fazla kolesterolü düşük falan dediler hatta millet tanesine 30 tl bile verdi ama bence kabuğu haricinde bir farkı yok