Mujdeavsar Hilalinannesiiiii kuzum ben Nurse Harveys gaz ilacı aldım faydasını gördüm evde varsa rezene papatya kimyon çayı demle eğer bebeğin 6 aydan küçük ise 1 çay kaşığı verebilirsin büyük ise biraz daha fazla verebilirsin ekstra karnına ayaklarına masaj yap sırtını pat patla kucağına başı yukarıda olucak şekilde yüz üstü uzandır sırtını ovala bu şekilde canım aklıma bunlar geldi ☺️
Egeto Hamak beşikler var yorumlarında kolik bebeklere iyi geldiğini yazmıs herkes canım bir bak istersen
Yelizerd Hilalinannesiiiii bebeğiniz küçüktür şuan bitki çayı vermeyin kesinlikle. Sab simplex nurse harvey 2si de iyi gelmezse mommys bliss. Emziriyorsanız proteinden zengin beslenin kesinlikle abur cubur yemeyin. 3 ana sıcak öğün yiyin ve sık sık emzirin.
Yelizerd Hilalinannesiiiii çok küçükmüş, 15 günden önce gaz başlamaz. Şuan doğduğunun bile farkında değil. Ağlama sebebi yüksek ihtimal açlıktır sütünüzü sağıp kaşık biberonla içirin. Hala ağlıyorsa tentene temas yapın göğüsünüzde yatırın. Kundak çok önemli birde mutlaka kundağa alıştırın anne karnı hissini arıyor. Her ağladığında emzirin.