hirayse 56 günlük kızım neredeyse 2 haftadir 4 günde bir kaka yapiyor daha önce 2 günde bir yapardi. Söylediğim kimi kişiler doydugu için gec yapiyor diyor kimiside doymuyor doysa daha kisa sürelerde yapar diyor. Yemin ederim beynim yandi çocuk büyütmek değil kendini doktor zannedenlerle baş etmek daha zor..
Dilekilayy hirayse benim kızım da böyle olmuştı hastaneye götürdüm doktor 5 günü geçerse kabız sayılıyor kilo alımı oluyor o yüzden böyle geç yapmaya başlamış demişti 5 günü geçerse doktora götür 🤙🏻
Merve2 hirayse anne sütü alan bebeklerin 10 gün yapmaması normal diyorlar ama için rahat etmezse doktora çık canım bı de 😊
SahinE hirayse benim kızım da 5 gün yapmadı zeytinyağı kulak çöpü ilr uyarı verdim makata hemen yaptı ilk kakası sertti sonra yumuşadı 57 günlük
Minelezgim hirayse uff aynı sorun bendede var ama benim kizim 7 günde bir yapıyor genelde kilo alıyor diye yapmıyor diyorlar
Aishaa Biz de aynı durumu yasamıstık.. eger bebeğin durumu genel olarak iyiyse huzursuzluk yoksa gazını rahat cıkarabiliyorsa kabız değildir.. anne sütüyle beslenen bebişler de 10 gün yapmaması normal diyolar genelde..
hirayse SahinE 2 defa bizde öyle yaptık rahat etti ben kendi kendine yapsin istiyorum aslında ahh bu bebekler