Karadeniz04 Kızlar bebeğim 3 ay 14 günlük burnu akiyo grip olmuş ara ara öksürükte oluyo götürdüm dokdora antibiyotik verdi ama bebeğim o ilacı icmiyo kusuyo ne yapamam lazim evde kzlar yardmci olurmusunuz
Hsrtgndz Karadeniz04 antibiyotik için çok küçük daha ben günlük sakızının turşusunu pamuğa çektirip sırtına koyuyrdum veya yıkanmamış yine çektir köy. Sırtına göğsüne çörek tou yağı sur ve çok az.da içir yarım çay kaşığı kadar ayak altlarına ben evvahe dogaldan aldığım ferahlatıcı kremi sürüyorum burun akıntısı öksürük oldugunda
Merveee34 Karadeniz04 doktorun hangi ilacı verdiyse kullanmaya devam et canım sonuçta onlardan daha iyi bilemeyiz ve bebeklerde hastalık çok çabuk ilerliyor . Tecrübe etmiş ve canı yanmış biri olarak söylüyorum . Şırınga ile dik durur pozisyona getirip yavaş yavaş içir . Burnu içün de serum fizyolojik yap baya rahatlar çok geçmiş olsun
Kikiriki Karadeniz04 biz bronsiolit ten hastanede yattık dikkatli olun güzel kullanın ilaçları bu aylarda tehlikeli bir hastalık
253625 Karadeniz04 arkadaşım antibiyotik uygun görmese vermez cigerlerine inerse daha kötü imkanın varsa şimdi acile git veya yarın tekrar götür uykusunda içir benim kızım 6 günlükdü bunları yaşadım çok şükür şimdi 5 aylık oldu