Busramnida Almila7421 Ya bende bunu merak ediyorum sleepy extra natural felan bunların arasındaki fark ne ki fiyatta fark ediyo ben anlamadım
Rezenecayi Almila7421 şu an 8 kilo tombiş bi bebek de değil boyu uzun. Bıraktım 3 numarayı. 2 aylıktan 3 ayın sonuna kadar kullandım. Yani 5800 den 7200 gr kadar kullandım.
Taliskobaby Almila7421 2 aylıktan 5,5 aylığa kadar kullandım bio naturel daha katmanlı ama hep bele çıkıyordu bizde 🤭 extra kullandım daha memnun kaldım sanki bıraktığımda kgsu 7,600 civarıydı
Almila7421 102030 bazen taşırma oluyor oda bebeğim cok hareketli bağlamam haliyle zor oluyor düzgün bağlayamıyorum hafif cıtcıt kenarları nemli oluyor sabaha kadar durduğunda oda gece uykusundan sonraki süreçte
Rezenecayi Busramnida extra daha ince. Natural daha yumuşak ve fazla katmanlı gibi. Ama extra da sızma taşma yaşamadım. Natural de çok yaşadım. Extrayı günlükte kullandım gece prima takıyorum genelde.
Almila7421 Rezenecayi benim kızım suan 7.400 stok yapmıştım. Extradan 4 numara almıştım ama 3 numara kullanabilir miyim diye düşünüyorum. extra biraz daha ince biodan
Almila7421 Rezenecayi boyu 65 cm kilosu 7400 kızımın kullanabilir miyim acaba 3 numarayı bilemedim. Almak istiyorum da malum içinde daha fazla oluyor bu ara diş dönemin de sürekli kaka yaptığı için cok fazla bez gidiyor
Rezenecayi Almila7421 valla bende de 3 numaradsn stok vardı ama kullanamıyorum lastik izi oluyo bacakları hep. Naturalin 3 ünü kullanıyorum ama şu an
Zlm Almila7421 3 değil ben 5 kullaniyorum ama kızımın kilosuna göre 4 kullanmam lazım ama bacakları çok sikiyo çocuğu bende bir beden büyük kullaniyorim
Almila7421 Rezenecayi naturalle extra boyutu aynı zaten bio natural büyük ama bunlara göre kaç kilo bebeğiniz
Rezenecayi Almila7421 bio natural 3 kullanıyorum şu an 8 kilo bebeğim. Extra 3 iç bacağında çok lastik izi yapmaya başladı bıraktım