AliKereminannesi Kehribar kolyesi kullanan anneler yardımlarınızı bekliyorum.. 🥰 • Gercekten işe yarıyır mu? • Kaçıncı aydan itibaren kullanmaya başladınız? • Tavsiyeleriniz nelerdir?
Duygusss AliKereminannesi Canım ben kullanmadım ama bizim buradaki eczanedeki bi arkadaş bebeğine kullanmış gerçekten salyası kesildi demişti, ayak bileğine takmış 🤔
Yavuzuannesi2012 AliKereminannesi bende kullanmaya başladım canım etkisini gördüm huysuzluğumuz azaldı maşallah. Gece gündüz hiç uyumuyordu. Bu gece sadece iki kere uyandı. Gündüz de iki kere uyudu biri 2 buçuk saat sürdü biri de 1 buçuk saat. Ben 6. Ayda başladım çünkü artık çok huysuzdu jel de fayda etmedi son çare denedim. Tabi tesadüf mü yoksa gerçekten kehribar mı bilemem 🤷🏼♀️ Hele bugün acayip sakin maşallah maşallah
AliKereminannesi Duygusss kaçıncı Aydan itibaren takabilirim acaba? Birsürü faydası var diyorlar acaba doğru mu 🤔 teşekkürler cevabınız için 😊
Duygusss AliKereminannesi 4 aylık falandı arkadaşın bebeği de boynuna ya da el bileğine takmamış ne olur ne olmaz diye ayak bileğine takmış ama çıkardığımda salya alıyordu diyor zararı olmaz denemekte fayda var ☺️
AliKereminannesi Yavuzuannesi2012 ne kadar güzel maşallah 🧿 benim Bebeğim 2 aylık sizce erken mi kullanmak için
Yavuzuannesi2012 Beril_eslem eşim tesbih yapmak için arkadaşından almıştı dükkanı war arkadaşının. Bende elinden aldım 😄😄