Kgs2110
Sabah,öğle ve akşam uyurken mama alıyor önce onu söyleyim.
8:00 gibi uyanış devam sütü 1,5 saat sonra gibi kahvaltı; genelde pancake mutlaka yapıyorum yanında labne, dil peyniri, süzme peynir hangisi varsa veririm. Geceden zeytini suda bekletip zeytin veriyorum, pekmez, muz genelde böyle.
saat 12,13 gibi öğle uykusuna yatıyorum. 1 saat kadar uyuyor kalkınca mama. yine 1,5 iki saat sonra öğle yemeği; genelde sebze. Mevsimine göre sebze ne varsa örneğin; Pırasa yemeği, portakal suyu sıkılarak kereviz yemeği, peynirli makarna, erişte, Brüksel lahanası, kıymalı brokoli, kıymalı veya sade ıspanak yemeği, yemek yemiyorsa tarhana çorbası. Biber salçası kullanıyorum yemeklerinde tat veriyor. Ve bunların yanında muhakkak yoğurt veriyorum.
Gece uykusundan önce yarım saat 40 dk küçük bir uykusu var. Saat 17 gibi. En geç 18 de kaldırıyorum. Mama. Artık saat 7 buçuk gibi akşam yemeği; mümkün oldugunca et, kıyma içeren yemekler vermeye çalışıyorum. Genelde köfte gibi yaparım yanında makarna, sebzeli pilav, veya haşlanmış sebzeler. Yine yoğurt. Gece uykusuna saat 21 gibi mama verip yatırıyorum. Gece beslenmesi yapmıyorum. İçtiği mama miktarı gün içinde 600-700 cc civarı.
bu aralar fasülye,nohut gibi yemeklere de başlayacağım.
aralarda meyve olarak muz, elma, armut vs.
umarım faydalı olur.