kuzey-21 Themia kız zira bugün pek uyumuyor dolunaymı vardı hiç bakmadım çok etkiliyor benim oğlumu 😭😭😭
Deletedmom_109 Themia oğlumdan önce benim uyuyamam peki 🤷🏻♀️ dolunay olduğu günlerde baykuş gibi oturuyorum 🤷🏻♀️
Fatos_tekeeva Themia Aaa yeni duydum bunu kızım başak burcu demekki bu yüzden kaç gündür geceleri uyumuyor her saat başı kalkiyorum uyur geri kalkar sonra 🤦🏻♀️
Ece Themia iki oğlumda aynı dolunay olunca sık sık uyku bölünmesi yaşıyorlar eşim nöbetteyken ikisi birden ağlıyorlar
Duyulurum Nevarebeka1 dolunayda aydınlıkta uyku hormanları ortadan kaybolduğu için böyle diye biliyordum ama benim bebe daimi uyumuyor zaten 😬
sadeturkvatandasi Themia kızım başak burcu 20.30’da uyudu🤭 benim kızı pek etkilememiş anlaşılan😄 (dedi ve bebesi biraz sonra uyandı sjdjdjd)
sarmaliklahana Themia kızımda başak ama maşallah bugün fazla bile uyudu 🤭 Gerci alem gider mersine benım kız tersine her konuda buda öyle oldu heralde 😆😆😆
TugceSmile Themia Ayyy oğlum başak… Dün sabaha kadar partiledik. Ben de sebep arıyordum. Dolunaydan mı yaniiii 😱 şimdi uyudu ama bakalım bu gece de var mı partiiii😭😭😭
Aryabebek14 Themia aaaa bizde Başak burcuyuz bende kızımı 2 gündür asla uyutamıyorum sabah 7de uyandı toplasan 1 saat uyumadı bugün
Yaduuu Themia akrep lerde etkileniyor mu ? Şuan bitik haldeyim de. Gün boyu 1 saat uyudu şuan da uyutuyorum uyanıyor uyutuyorum uyanıyor ve gözümden uyku akıyor 🥺🥺
Themia Yaduuu ay burcu başaksa onuda etkilemiş olabilir ama zaten başak burcu olmak zorunda değil herkesi etkiliyor 😬