queens Arkadaşlar kızım nerdeyse 15 aylık tam bir muz delisi sabah gözünü açar açmaz muuu diye ağlıyor günde iki tane yiyor zararı olurmu acaba çok şükür kabızlık sorunumuz yok ama
Fun queens kızım 6. Ayından beri hergün 2 tane yiyo yemediği gün yoktur muz hassas noktamız bizim de. Sadece doktorumuz fazla enerji verir zararı yok tabiki de bırak yesin çocuk dedi. Yani düşünün şuan 25 aylık hala mı bıkmaz ya
Okuroya queens benim kızımda tam bir muzcu versem hepsini yer asla hayır demez ve kimseyle paylaşmaz 😂 şükür bir zararını görmedim
ftsdmrhn Benimki de 16 aylık aynı sizinki gibi ama bir tane ile sınırlandırdim, çünkü fazlaca şeker yüklemesi gibi geliyo bana. Tabi benim ki gun içinde hurma ve dut kurusu da yiyor. Muza butin çocuklar bayiliyor galiba
Mavi-96 6 aylık bir bebek ne kadar muz yemeli sizce yarım çok gelir mi ve muzu hafif püre yapıyormusunuz suyla yada süt yada mama
queens Mavi-96 ben hiç püre tarzı şeyler veremedim soyup eline veriyorum öyle yiyor 7. Ayından beri blw yapıyruz
Mavi-96 6 ay eline vermek için küçük degıl mi sizce bende çatalla ezip veriyorum ama eline vermiyorum su anda
Ccansuu queens kızımda bir yaşından beri her gün bir ya da iki tane yiyor çoğu zaman iki yiyor bir öğlen bir akşam 2.5 yaşında bir zararını görmedim daha 😀