Hosgeldinbebekk Klyldrm 19 günlük bebeğim, bazen 20 dakika kalıyor. Bugun farkettim ki artık emzik niyetine kullanıyor sonlara doğru. Bir de sütüm azalmış gibi hissediyorum uykusuzluktan :(
_Metehan15 Klyldrm bazen 5 dakik bazen 20 dakika oluyor bebek kilo aldıktan sonra sütün yeterli olduğunu söyledi ebe bol sıvı tüketmek gerekiyormuş
48316ELIZAN Klyldrm 10 15 dkda doyar birakip uyurdu simdi saatlerce emiyor uyuyor agzindan cikarinca aninda uyaniyor
Haffuse Hosgeldinbebekk allah bagislasin🥰 Daha cok minik, simdi seni emzik olarak kullanmiyor, senin kokunda teninde huzir buldugu icin oyle yapiyor… Ve zaaten o dondmler sarilik icin cok cok sik besle diyor ya doktorlar… memeden dusmemesi bu yonde avantaj
Klyldrm _Metehan15 öyle yapıyorum bol sıvı doktor özellikle söyledi günde 3 litre su iç diye, bebiş 1 kilo almıştı gittiğimizde iyiydi yani. Ama 5 dakika emiyor bazen 10-15 bazen ben çekiyorum ağlamıyo bile doyuyodur dimi
_Metehan15 Klyldrm sarılık riskiniz yoksa eğer doyuyordur bende soymadığını düşünüyordum ama kilo alımı olmuş sordum sütün yeterli geliyor dedi ebe
Klyldrm ecee034 damlanız var mı? Bizde de olmuştu gaz damlamızı değiştirdik şuan kullandığım baya işe yaradı bide tatlı tadı güzel nasıl seviyor sab simplex güzel baya deneyin isterseniz
_Metehan15 ecee034 ecee034 bizde gaz problemi yok ama başka bi sorunumuz var doğum sırasında köprücük kemiğini kırmış ebeler suan iyileşti ama kolunda hareket kısıtlılığı var
Klyldrm _Metehan15 sarılığı var bebeğin ama bu beslenemediğinden değiş, kan uyuşmazlığımız var bu yüzden 2 saat arayla emzir diyor doktor ama biz 2 saat olmadan sürekli emiyor memeci biraz bebiş
ecee034 Klyldrm damla var ama damla daha çok gaz yaptı gibime geliyor elimden geldiğince vermemeye çalışıyorum kuru bir gaz yapıyor
Klyldrm ecee034 karnına sıcak bez koyun sıcak çok sıcak olmıcak şekilde ayarlayın iyi gelicektir eminim
48316ELIZAN Klyldrm 10 15 dkda doyar birakip uyurdu simdi saatlerce emiyor uyuyor agzindan cikarinca aninda uyaniyor