EylulAda26 Kızlar selam 🌼 doğum yapalı nerdeyse 4 ay oldu ilk doğum yaptığımda kanamam hiç olmadı. 2 aydır adetim 20 gün falan sürüyor hemde bir gün kesilip ikinci gün dolu dolu oluyor. Bebeği bırakacak kimsem yok hastaneye de gidemiyorum normal mi bu durum
Sevdenur97 EylulAda26 yani nasil hastaneye gidemiyorsun.. cocugun asi zamanina denk getir gitmelisin saglikli bir cevap almak icin
EylulAda26 Sevdenur97 sağlık ocağına götürüyorum çocuğu. Bırakacak kimsem yok kadın doğuma gitmem lazım bunun için
Sevdenur97 EylulAda26 tabi herkezin durumu farkli ama bisekil bebeginlede olsa gitmelisin uzuldum adina
EylulAda26 Sevdenur97 bende korkuyorum acaba bir sey mi var diye ama. Çocuğu bırakacak kimsem de yok naparım bilmiyorum kendimle götürsem olur mu acaba
Sevdenur97 EylulAda26 yani tabikide seninle gelicek senin durumunda olsam bebegimi de goturmek zorunda kalirdim cunku alternatif yok sonucta sagligin icin gitmelisin gozunde buyutme bence belki yapabilirmiyim bebekle diye dusunuyorsun ama oyle dusunme sakin
2103mnl Valla bende 40 gün doğum kanaması sürü sonra 1 ay geçti 5 gün adet oldum şimdi yine bir ay geçti şuan 10gundur hastayim ve çok geliyor genelde normal diyorlar ama yinede bende hastaneye gitmeyi düşünüyorum
EylulAda26 Sevdenur97 aynen bende perişan oluruz diye düşündüğüm için gidemedim. Böyle de olmuyor 20 gün oldu kesilmedi bence normal değil
ecezehraayse Bende bırakamadığım için en son çare gittim rica ettim içerideki sekreter tuttu ben muayene olana kadar. Sizde bir rica edin isterseniz 🤔
Sevdenur97 EylulAda26 cesaretini topla ve git sakin oyle dusunme herseyini yanina al bebegin icin kendine cesaret ver niye yapamiyasin ki kendine guven lutfen