Asenaeylul Kızlar bebeğim bu çarşamba 2 aylık olcak ben iki aydır kendime bakamıyorum hep evdeyim psikolojim bozulcak süslenmek istiyorum en çokta oje sürmek istiyorum. Siz ne zaman başladınız oje sürmeye?
Nil2736 Asenaeylul ne alaka anlayamadm. Oje nie sürmüosunki. Sanki botoxmu yaptırcan 😀 sür gitsin. Kasma bu kadar
agns Asenaeylul hep sürdüm neden sürülmesin ki tırnak uzatmıyorum ok ama oje manikür sürülür yapılır bence
Esralitugram Biz 4 aylık olduk hala cesaret edemiyorum annelik iç güdüsüyle😄bir yanım da sürmek istiyo
Nil2736 Asenaeylul yok be anam. Okadar da abartma. Uyurken iki dk sür üstüne kurutucu spreyi sık.oldu bitti 2 dklık iş. Ben 2 günde bir oje rengi deiştirirm.oje üstüne tırnak dövmesi yaparım. Hepsi 5 dk ya maksimum. Yap gitsn
Goncikim Asenaeylul olmaz olmaz sadece sürerken yanında sürme,sürerken kokuyo ya😍 sür birimde artık kendimize bakmamız gerek,anneler mutlu olacak ki bebeklerine geçsin ♥️♥️🥰
hogwarts Asenaeylul ojeyi bende çok severim bekarken ojesiz gezmezdim şimdi ev işi yaparken çıkacak diye sürmüyorum sürsem 2 gün dayanmaz biliyorum 😞😞 ama çok da sevıyorum bilmiyorum nasıl bir yol bulucam
Yagmur1c hogwarts hergün oje sürüyorum çıkmasına rağmen pes etmek yok 😂😂 bu süreçi bide kilo vermede gerçekleştirseydim sanırım 50 kilo olurdum 😂
Aylaaksoy Asenaeylul ayyy şuan bende aynı durumdayim benim bebeğimde 2 aylık sürekli evdeyim ama inanıyorum ki bu zor zamnlarda gecicek ve yine renkli ojelerimizi şurup gezicz😍
Yagmur1c Asenaeylul bu kadar sıkmayın kendinizi sürün birşey olmaz ben o aydayken fondeten ruj gibi şeyleri kullanmıyordum tek
laliko35 Asenaeylul kendinizi iyi hissedeceksiniz sürün tabiki 😘😘😘 bende sürmüştüm 😂 ama sürekli elim suda olduğu için el yıkıyoruz mutfak derken 1 gün bile olmadan çıkmaya başladı kalıcı oje yaptırmak istiyorum aslında ama bebeler arsız durmaz 😂😂
Asenaeylul laliko35 yaa ben her zaman sürmüyorum aslında canım istedikçe sürüyorum . Kalıcı oje için doktora bi sor istersen. Teşekkür ederim 🙏