Scgn24 Bebeğimi uyuturken telefondan pis pis ya da beyaz gürültü acıyorum o uyuduktan sonra da yanında bir süre çalıyor. Ama telefonu cok fazla yanında bırakmak istemiyorum onun yerine ne alabilirim acaba?
Balkupum2505 Scgn24 ben ses bombası aldm küçük 😀 tel başka odada duruyodu aciyodm ses bombasi odadaydi 😀 22 aylik olduk hâlâ öyle devam ediyoruz müzik aciyorum oynuyo 😀
Okuroya Uyku arkadaşı budizzz diye bı ayı vardı onda da var benzer sesle biraz pahalı ama onu alabilirsiniz kanınız varsa
Balkupum2505 Scgn24 ev içinde her yerde dinleyebiliyoruz trendyola ses bombasi yazarak aratin isterseniz 🤗
Balkupum2505 Scgn24 ewt her ikisindende ses cikiyo o zaman telefondada aynibsey zaten tel gelince müzik gidio. Her dakkada biri aramiyo tabi beni o yuzden rahatim 😊
rengarenkduduv Scgn24 Küçük ses hoparlörleri var onlarla hallediyoruz. Telefon nerede olursa olsub fark etmiyor hoparlörü koyuyorum bağlanıp açıyorum sesi işe yarıyor hem de telefondan daha yüksek ses veriyor.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Scgn24 Radyo 😂bluettohtlu flashli falan. Atın flashta çalsın. Şarjlı radyolardan mini
rengarenkduduv Scgn24 evet gidiyor ama telefonu uçak moduna alıp telefonunuza da sesi kaydederseniz o da iş görüyor.