Brn2018 Gunesinannesi istanbul anadolu yakasında iseniz çok eski yıllardır bu işle uğraşan nubebe vardır.İlk adım ayakkabısını ordan alın derin biz çok memnunuz ...İlk adım ayakkabısı çok önemli spor olarak alınan bir çok ayakkabı yan basma düz taban içe basma gibi sorunlar yaratıyor...
Janss Gunesinannesi İlk ayakkabı ortopedik olmamalı . Anatomik yapılı düz ve ya tabanlıklı olmalı imiş . Ben First Step marka almıştım .
Gzd Gunesinannesi ilk adım ayakkabısını doktorumuz ortopedik önermedi, ayağının şeklini alabilecek ince taban bi ayakkabı olmalıymış😌
Bartununannesi Ilk adim ayakkabisi kalin tabanli olmamalı. Düz olmali corap misali cocuk yere tam basmalı. Ben ogluma kokopatik ten aldim. Instagramda da sayfalari var cok guzel kutuyla gönderiyorlar 2 alana 1 bedava. Tavsiye ederim
isabel Bartununannesi ya merhaba 🙈 ben de almak istiyorum fakat o patiklerle dışarıda yürürken ayağına bir şey batmaz mı 🧐
Gzd Sibelll biz tutunarak yürümeye başladığı zaman giydirmeye başlamıştık parka bahçeye çok gidiyoduk elinden tutup yürütüyoduk, bide ilk adım arkadaşı bi arabası vardı onu sahilde iterek sürüyodu ☺️
Tuba2 Gunesinannesi bence en iyisi vicco ilk adım ayakkabısı kullandık halen kullanıyoruz çok memnunum kolay giydiriliyor bebeğim zorlanmadı yürürken tavsiye ederim
Bartununannesi isabel alti biraz daha kalin, saglam. Zaten uzun sure ve her yerde yurumeyeceklerini düşünürsek durumu kurtarir genelde istenen tür ayakkabı bunlar doktorlar tarafından :)
Brn2018 Ayazmiran Nubebe istanbuldaysanız kadıköy boğanın yukarısında sağda hemen yada bağdat caddesinde mağazaları var ...Çoğu kişi patik vs. demiş ilk adım ayakkabısı bilekli olmalı evde belki bi derece giyebilir ama asıl bilekli gittiğinizde önerilen ayakkabıları görüceksiniz ...