NehirVolkan Merhaba doğum yapalı 3 buçuk ay oldu karnında çatlak var acıyor hiç başıma gelen oldu mu acaba
NehirVolkan Kuzeymiram evet 2. Sezeryan geçenler de gerilip hafif bi yırtılma oldu geçti ama şu an bir şey yok sadece çatlak yer ağrıyor
Kuzeymiram NehirVolkan he sezeryandan kaynaklidir cnm benimde oyle aciyordu ilk zamanlar suan 6 ay olcak
NehirVolkan Kuzeymiram çok teşekkür ederim cevabınız için ilk oğlumda hiç yaşamadım böyle şeyler bu sezeryanım sonradan çok ağrı yaptı bi düzeliyor bi başlyor anlamadım bi türlü 😊
Kuzeymiram NehirVolkan belki baska nedeni vardir postun üstte cikti bilenler yazar 😊 . Bu arada ilk cocugundan kac ay sonra hamile.kaldin acaba bnde sezeryan olmustumda ikinciye cok korkuyorum
NehirVolkan Kuzeymiram teşekkür ederim benim oğlum temmuzda 8 yaşında olcak 😊 sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi ben de çok korktum süreç iyiydi ama sonrası biraz ağır oldu sanırım 7 yıldan sonra olunca ağır geldi 😁 ❤️
Kuzeymiram NehirVolkan ayy hamile degilim bebişim daha 5 bucuk aylik ama bi yanlisikla falan hamile kalirsam diye korkuyorum 2. Sezeryana . Senin baya ara açılmış ☺😃
NehirVolkan Kuzeymiram ahah ben hamile sandım 😁😁 evet acaba o yüzden mi diyorum ben de 7 yıl sonra olunca vücut ne doldum diyo herhalde eski çatlak yerleri ağrıyo zaten ilk anne olmuşum gibi 😁