Gizemlim Doktorum gaz icin maflor vermisti ama fayda etmedi. Ek olarak relactaz damla onerdi bu da ise yaramazsa ücuncu bir damlaya gerek yok 3.aya kadar bi sekilde idare edeceksin dedj🤐 bh damlayi kullanan var mi memnun kaldiniz mi henuz almadim
Bubenimoykum Gizemlim süt alerjisi için kullandık 🤷🏻♀️ gaz için nurse Harvey’s colex şurup kullandım 3.5 ayda gaz problemi bitti
Tugce Gizemlim bütün piyasayı denemiş biri olarak relactaz en iyisi diyebilirim. Ayda 5 tane bitirirdik hey gidi. Hem de ilaç değil, enzim.
Gizemlim Bubenimoykum süt alerjisi yok ki ama bebegimde 🤔 zaten yazdigi diger maflor damlada ise yaramamisti. Mahfoldu cocugum gazdan.
Mugerrr Gizemlim oldu sancıları biraz daha azaldı gece uykusu düzene girdi. Kakası da biraz olsun düzeldi mukusluydu biz 8 aylık olunca bıraktık. Ama biz kaka tahlili yaptırdık orada çıktı laktoz intoleransı olduğu
Seymagil Biz kullandık süt alerjisi olduğumuz için relactaz üç ay boyunca biogaia ile birlikte sonra onlar fayda etmemeye başlayınca nurse harveys aldık. Şimdi görümceme aguline bitkisel gaz şurubu aldım baya ise yaramış %70 işe yaradı diyor