TheMomm Bi insan nasil evladına kıymaya çalışır aklim almiyor ya Rabbım boylelelerinden çok isteyenlere versin inşallah yazık çok yazık dünyanın sonu geliyor o ufacık bebeğin ne suçu be 😠
Birdunyabircennetannesi TheMomm Yanlış yazılmış haber. “ANNE” yazmışlar. Böyleleri cani böyleleri anne degil. Leş kargaları!!!
Deletedmom_22 TheMomm biz biraz hasta olsa ödümüz kopuyor korkudan bunlar nasıl yapıyorlar ya öz çocuğunun canına kıyıyorlar
Liyyam Minikkussss böyle insanlara deli demem ben. Cok daha agir seyler söylerim mesela ama forum izin vermez. Akli basinda olmayan ne diye cocuk getirir dünyaya Allah belasini versin böylesininde yansin laik oldugu yerde Delide bile merhamet vardir. Bu caniliktir zebaniliktir şeytanliktir. Allah sonumuzu hayr eylesin
TheMomm Birdunyabircennetannesi insan olmaktan utanır oldum artık hayvanlar kadar yavrularına sahip çıkmıyorlar
TheMomm Aryemus_3 bencede.Ya ben eline bi şey olsa içim gidiyor sen ne manyaklıkla iciriyorsun onu ufacık bebeğe
TheMomm Deletedmom_22 yazık günah o çocuğun ne suçu var ki ondan hıncını çıkartıyorsun değil mi pislik ya elimi verseler evire çevire döverdim
TheMomm elaninannesiii ya işte ruh hastası ne gibi sorunu var kim bilir gücü savunmasız yavruya yetiyo
AnnaKurt Keşke herkes ana olmasa ya valla. Arkadaşım var 5 yıldır çocuğu olmuyor karıncayı incitmez. Bir de böyleleri var olana bakamaz
alice0334 TheMomm allahım ya böyleleri de çocuk sahibi oluyor iite akıl yoksunu sinirlerim bozuldu kendi içseymiş el kadar bebek nasıl içi elverdi yA insan bırak kendi bebeğini dışarda gördüğü bebeğe dayanamıyor
TheMomm alice0334 Ya biz bile kokusuna dayanamıyoruz ufacık yavrum nasil olmuştur simdi Rabbım sağ salim o hastaneden çıkmayı nasip etsin inşallah 🙏
Dilara61 TheMomm bunlar canavar ama sok oldum 😱beynim durmus nasik yapar bunu ya bi anne dunyanin sonu gelmis yeminle