arasegeninannesiii Bebek vicki kullanan var mı acaba ve nasıl kullandınız bebeğimde hafif bir hırıltı ve öksürük var ne yapabilirim bebeğim 7.5 aylık🥺😊
Lossehelin arasegeninannesiii ben kullanmadım kullanmanı da önermem soğanı böl ikiye içine karanfil batır koy yattığı yere yakına en temizi
Mys01-01 arasegeninannesiii mustelanınkini alın cok begendım ben doktorumuz onerdi soguk algınlıgı balsamı
arasegeninannesiii GameOver işe yaradı mı peki bende suyun içine atmayı duydum kaynar suyun içine atıp bebeği o buhara yaklaştırmayı burnundan pislikler akıyormuş ne kadar doğru bilemiyorum 🤷♂️
Nurtalib arasegeninannesiii sakın yapma canm o büyükler icin bebeklerin solumamasi lazim.onu ayak altina da sürebilirsin ben oyle yapiyorum corap giydir ama biraz buyudugunde göğsüne sürüp bez koyuyorum
GameOver arasegeninannesiii yani yok öyle yapma am sırtına gögsüne ayak altına sürebilirsin ben iyi geldiğini düşünüyorum rahatlatıyor
Krcbbk arasegeninannesiii gece yatarken ayak altına sür çorap giydir ben o şekilde kullandım fayda gördüm
Mys01-01 aslansmomm mustela baume pectoral reconfortant mustela soguk algınlıgı olarakta aratabılırsınız
Deletedmom_26 arasegeninannesiii Bebek vicksi sadece ayaklarına sürüyorum dogal yöntem olarak soğan karanfil yapıyorum bide akgunluk buhuru yapıyorum gece yatarken 3 günde öksürükten kurtulduk bunlar harici ilaçta kullanmıştık.
Mlkko arasegeninannesiii ben kullandım ama bebeğim 1 yaşını geçmişti. Kokusu normal vicks gibi ağır değil daha hafif o yüzden gögsüne ayak altına sürmüştüm uykudan önce