Zerazehhra Kızlar bebeğim 4.5 aylık. Meme reddi olduğu için sadece uykuda emziriyorum. Doyup mu bırakıyor yoksa uykuda yorulup mu bırakıyor anlayamıyorum. 4.5 aylık bebeği olan anneler kaç saat aralıkla ne kadar emiyor bebekleriniz. Ve ne kadar çişli bezi oluyor. Yani ne kadar aralıkla bezini değiştiriyorsunuz
Melesss Zerazehhra ben emzirmiyorum fakat 5-6 çişli bez olursa doyuyordur. 4,5 aylık bebek doymadan bırakmaz
yusufmertmom Zerazehhra her saat başı emiyor , oyun gibi daha çok. Gece uykuda emdiği için kısa kısa az emiyor. Her saat başı uyanıyor bu yüzden
aslansmomm Zerazehhra dışarda açlığını unutuyor😂 eğer evdeysek en fazla 3 saatte bir emmek istiyor ama emme süresi de baya kısaldı 7-8 dk maksimum. Geceleri tek meme emiyor öbürüne geçince uyuyor o yüzden saat başı falan kalkıp emiyor😫
K07- Zerazehhra bizde 3 gün sonra 4 aylık olacağız. Gece bi saat bir iki gibi bi de fix 6 da kalkıyor emmeye. Gündüz de bazen 2 saatte bazen 3 saatte ne zaman emmek isterse o zaman emiyor yani gündüz belli bi saat aralığımz hiç olmadı. Gece de doyduğu için bırakıyordur bence çünkü bizde de öyle oluyor emiyor direk kucağımdayken uykuya tekrar dalıyor. Göğsüm de bayağı yumuşamış oluyor yani.
Zerazehhra Melesss meme reddi var çok yoğun gaz problemi var. Emerken bir anda bırakıyor. Uykuda da öyle oluyor. Bazen çişli bezi çok az oluyor. Mesela siz besledikten ne kadar sonra çiş yapıyor bebeğiniz ve bezi ne kadar dolu oluyor
Melesss Zerazehhra biz mamayla besleyoruz 3 saate bir 120cc yiyor 3 saate bir değişiyorum dolu oluyor
Asellzey İki saatte bir emiyor ,ama emme süresi bu ara azaldı sürekli etrafı izlemek istiyor bir yandan 🤭
Mustafatma Biz 4. Ayda doktor eşliğinde taşımlara başlıycaz. Meme reddinden sonra üzüntüden sütüm kesildi.. şimdi mama veriyorum 3 gün sonra ek gıdaya geçicem
Cinarikom Gel sarılalım. Bebeğim 4 ay 6 günlük. Sadece uykuya ggeçişlerde emzirebiliyorum bende. Yaklaşık 2,5 -3 saatte bir oluyor. Geceleri de bu şekilde götürüyorum. Uykulu olduğu için 10-20 dk arası memede kalıyor. Uyanıkken aska tutmuyor.
Cinarikom Zerazehhra 4. Ay atağından sonra çoğu bebek huy değiştirirmiş. Belki severler bu atak bitince. Yyani inş.
Buse_efe Zerazehhra 4 ay 13 günlük oğlum emmiyor mama ile besleniyor 2 saatte bir acıkıyor ve 140cc içiyor