Aylinuraz Konu dışı ama Sorcak kimse bulamadım düğün için bunun altına hangi renk külotlu çorap olur bide açık ayakkabım var nasıl olur ki
NunuDudu Aylinuraz desenleri çok karışık ve günlük duruyor. Altına ten rengi çorap ve siyah kapalı burun bir ayakkabı olabilir. Açık olmaz bence.
agns benaslindayohum parmakların dışarda olduğu çoraplar var ama bu elbiseyle olmaz yani babet ayakkabı belki
EftelyaUmut Aylinuraz valla ben bu elbisenin altına bir tane beyaz spor ayakkabı giyerim(converse) çoraba falan gerek yok
Youngmom7 Aylinuraz düğünde giyilebilen daha şık sade elbiseler var . Yani bu biraz gündelik duruyor . Ayrıca kombin de yapılmaz pek yani yazın giyersiniz altına bir sandalet babet vs. Topuklu da gitmez . Bnce başka birşeyler bakmalısınız 🤗
Merve-miray Aylinuraz dolap uygulamasın da daha şık abiye elbiseler var hemde uygun oraya bakın isterseniz
Buuseg Aylinuraz düğün için pek uygun bulamadım bu elbiseyi trendyolmillaya bakın orda güzel şeyler bulabilirsiniz. Yani bunun altına giy sadece beyaz spor ayakkabı güzel olur herhalde
Tuba Aylinuraz bende pek düğün için uygun bulamadım ama giymek isterseniz normal ten rengi çorap giyin
Aylinuraz Ben bu elbise var bende zaten 2 saat durucam oynamicam etmicem çocuğum durmuyo çünkü 2saat gözüküp gelicez babet sıradanmı olur
Buuseg Aylinuraz ten rengi corap ile siyah bir topuklu burnu kapalı ayakkabınız varsa öyle giyin yoksa babet ile giyebilirsiniz