Serpilerdal Merhaba canim anneler 🤗 bebegim 4 aylik dogdundan beri aptamil kullaniyorum fakat cok kopurmesi,ve cok kilo aldirmasindan dolayi suan sma deniyorum kullanan varsa fikirlerini paylasablrmi ? Teskkrler..❤
Babe Serpilerdal aptamil biz de kabizlik yapmisti hipp kullaniyorum memnunuz.arada e bebege gidemezsek sma optipro da aliyorum memnunum.ayni zamanda emziriyorum ve ek gidaya basladik
Itsybitsyspider Serpilerdal Bütün bebek mamaları kişiden kişiye farklı etkiler gösteriyor Hipp mama Biz de aşırı gaz yaptı aptamille korkunç bir ishal yaşadık sma da yeşil kaka var ama sarı kakayı başka hiçbir mamada bulamadığımız için sma ya geri döndük
Busram57 Bende kilo almasini istiyorum aptamile basladim.. su an 4500 kilo 3 4 saatte bir 100 cc veriyorum
Farahzeynep Aptamil kullanıyoruz, 3 ayda 3 kilo aldı, bir benim bebeğime aşırı kilo aldırmıyor sanırım 😂😂
Nurcanarya Aptamil ve sma bnm kızıma gelmedi hiç kilo almadı evolvia kullanıyorum hem sindirimi iyi hiç bir sorun yok.
Htcbsr Serpilerdal ben doğduğundan beri sma veriyorum.Ve aşırı kilo aldı.Golden goat denedik bir ara o da kilo yaptı fakat çok gaz yaptığı için tekrar sa ya döndük.Şuan maşallahı var yani.