sarppasa merhaba kızlar 15 günlük bebek kaç ml anne sütü almalı? sağarak veriyorum. Hafta arttıkça ml nasıl arttırılmalı ? Ve beslenme sıklığı aralığı nasıl olmalı.
Zeynepbahar91 sarppasa o zamanlar galiba 30 40 arasiydi.zamanla mizmizlanmalar artar çiş sayısında azalmalar olursa arttirisiniz.
babyackgz sarppasa doymamaktan değildir canım o benimki 2 aylık olacak hâlâ aynı bıraksam tüm gün emer sürekli aranıyo meme istiyo ama doktorda çok emzirme diyo 1 kilodan fazla kilo almış dünyaya alışma sürecinde oldukları için anneyle temas ve bağ kuruyorlarmış o şekilde
ayseozcil sarppasa yenidoğan bebekler sürekli aranıyormus benim bebegimde öyleydi aacaba aç mı diyordum ama öyle değilmiş bol bol emzirin bence anne sütü kadar kıymetli ne var ki ben sık sık emzirdim gayette saglıklı bebegim 😍
sarppasa babyackgz peki ne yapmaliyim bu durumda aglama krizini nasil durdurcam ve yine kac ml süt vermeliyim
babyackgz sarppasa her ağladığında emzir yine emzik alıyorsa emzik ver rahatlatıcı müzikler aç göğsüne yatır o şekilde sakinleştir