Sevda6767 Var mı Ereğlili aramızda :) eşimin memleketine buraya yani geldik. Kızım çok zayıf olduğu için doktor kontrolünde olması gerekiyor. Burda tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı ilgili ?
Aysennuromer Sevda6767 ben alaplılıyım ama Zonguldak’ta oturuyorum Ereğli’de bilmiyorum ama zonguldakta çocuk hastanesinde makbule Ercan var
Sevda6767 Ladyofdark teşekkür ederim tavsiyen için. İlgisi nasıl canım gerçi Akçakoca dan geliyorsan memnunsundur :)
Ladyofdark Sevda6767 burda özel hastane olmadığı için geliyorum. Doğumumu da o hastanede yaptım oğlumun tüm gelişimine hakim 6 aydır ona gidiyoruz çok ilgili oğlumu çok seviyo uzun uzun sohbet ediyoruz çok ilgili opuyo kokluyo muayenede🤣🙊
Sevda6767 Ladyofdark anladım canım. Böyle pozitif doktorlara bayılıyorum. Bazıları bebeğin suratına bakmaz. Surat 5 karış. Tabii ki illa bebeği öpsün sevsin demiyorum ama biraz tebessümü eksik etmemeli çocuk doktorları bence. Yazdım onu :)
Ladyofdark Sevda6767 Kesinlikle öyle insan güler yüz ve ilgi bekliyor. Hele ki ilk bebeğim olduğu için sürekli sorular soruyorum gecistirmeden cevaplıyor 😊
Eayl Ben de Echomar hastanesi Aylin Hanım ı tavsiye ederim Akçakoca dan ben de ona kontrole götürüyorum bebeğimi ilgili ve detaycı bir dr
Sevda6767 Eayl sağol canım bunu da yazdım. Kontrol zamanı gelince ikisinden birini rast gele seçip gideyim :)
Sevda6767 AliasafinAnnesi22 bizim de tahlillerde çok şükür bir şey çıkmadı. Daha yürümeye başlamadı ama erken emekledi ve maşallah çok hareketli bizimki de ondan almıyor gerçi yemiyor da. O hastaneye gittiğimiz zaman hangisinin sırası erkense ona alırız artık çok teşekkür ederim
Sevda6767 Aysennuromer canım merkeze gitme durumumuz yok. Maddi olarak değil de araç olarak zor biraz. Yine de çok teşekkür ederim canim
Benkmmki Sevda6767 ben İstanbul dan dogumu echomarda yaptım gelıp ve kesınlıklr aylın hanım cocuk doktoru cok iyi emın bey asırı ılgısız umursamaz ve rahat