Ssssraa Birazcık kopyayla karar verdim ben de 🙈 Tutmaç çorbası mantar kavurma ve körili makarna yapacağım. Körili hiç yapmadım nasıl oluyor? Çocuklara uygun mudur 🤔
Mirena Esilasel bursada fena kar yağıyor tavuk vardı onu haşladım suyuyla tarha çorbası ve pilav yaptım tavuğuda soslayıp pilav üstü yapıcam çok şükür bugünde tenceremiz kaynadı hayırlı cumalar olsun herkese 😊
Nurtalib Esilasel ekmek arasi kofte her zmanki gibi ekmek arasindan gidiyoeuzz maşallah burada ki annelere ben nerdeyse 3 senedir dogru duzgun yemek yapmıyorum basit şeylerle geçinip gidiyouz acıdım kocama valla😂
Esilasel Nurtalib valla eşimin ve kızımın sevdiği yemekleri yapmaya çalışıyorum her zaman elimden geldiğince😍
Defnecimm Esilasel yok yanı sütten geçmıyor mu gaz. Ben taze fasulye bıle yedıgımde kızım gazdan kıvranıyor. Ama burda menulere bakıyorum hep kuru fasulyeler fılan. Merak edıyorum bebeklerı mı alıstırıyosunuz azar azar yıyerek yada gaz mı yapmıyor
Esilasel Defnecimm valla ilk doğduğundan beri hep yedim kuru fasulye nohut mercimek çokta bi problem yaşamadım. Hele ben aşure cok severim süreklide yapar yerim bi sorun yaşamadım☺️