Nurkymz Akşam 8 de yatıyor sabah 8 de uyanıp bir saat durup geri 10da yatıp öğlene kadar uyuyor. 4 te bir daha uyku yapıyor sizlerin bebişleri nasıl acaba
BurcuGorkem Nurkymz kendisimi uyuyor maşallah özeniyorum böyle gorunce benimkinin en uzun uykusu 4 saat felan😂
Kikiriki Nurkymz gece 11 12 Gibi uyuyo 3 4 arası kalkıp besleniyor sonrası 7 gibi kalkıyo bundan sonrası 10 a kadar mizmizlanmak 😵 gün içerisinde dört kere falan yarım saatle bir saat arası uyuyoo
Edda112 Nurkymz gündüz en fazla bir saat uyur. Gece de sabaha kadar saat başı kalkar. Maşallah nazar değmesin de biz tükendik 🥺
Nurkymz myboy malesef ilk zamanlar kendi uyurdu sonra sallamak daha kolayıma kaçtıgı için ayagımda sallamaya alıştırdım. Ama bi uyku eğitimi düşünüyorum desteksiz uyuması için
EskusunBebegi Uykusuzuz gece gündüz maşallah Allah ım nazarlardan korusun uyusun sizde dinlenmiş olursunuz ben tükenmişlik sendromuna girmeme az kaldı 3 çocukla 😃
tmrskbr Nurkymz ah keşke benim bebeğimde uyusa. 2 buçuk aylık gece 12- 1 den önce uyumaz sabah 6 kalkar. Sonra hep aktif uykuda sürekli sallamam gerekiyor uyuması için yoksa ağlıyor
Yarenysra Nurkymz kız bırak uyusun 😀😀 benim kızım da 4 ay 23 günlük gündüzleri çok güzel ama gece çok uyanıyor 😀😀
Minkpndam Bunu buraya yazdın ya o artık uyumaz 😩 aynısını yaşadım postum duruyor ama şuan zombi gibiyim asla uyumuyor