melegim26 rabiaa30 ya benim kızım da 18 aylik ilk yırtmayı bilmiyordu bi kere yirtti devamı geldi karton kalın hareketli kitabi bile parçaladı 🤣 bide gözünün önünde yırtıyor kim yaptı diyorum baba diyor ama almaktan vazgeçmedim henüz. Yavaş yavaş yirtmamayi öğrenirler heralde insallah
BARTUMOM balyanakannesiiiii sok markettede vardı ve anlatımları daha sade küçük yaş çocuk için daha uygun
melegim26 balyanakannesiiiii ne kadara aldınız acaba kitapları ben hiç girmedim indirim sayfalarında falan iş bankası kültür yayınları çok güzel oluyor kizim seviyor
balyanakannesiiiii melegim26 tanesini 8.5 tl aldım normalde bu yayını 20-25 lira arası alıyordum netten 🤭
RuzgarMommys Ay bende yeni aldim daha 5 6 tane cok güzeller bugün geldi Oğlum bile kitap kokusunu farketti baktim kokluyor kitaplari Ki brn yeni kitap kokusuna bayılırım 😍 Bime de.gidip bakayim çünkü neden daha fazla almiyim😁
balyanakannesiiiii RuzgarMommys neden daha çok kitabı olmasın dimi 🥰 sanki oğluma kitap alınca kendime almış kadar seviniyorum 100 tane olsa yine doymam kitap konusunda 🤣
balyanakannesiiiii Mommysharkdoodoodoodoo benim oturduğum mahalle biraz şehir dışına yakın ondan pek alan olmaz genelde ben kaparım 🤣
BARTUMOM balyanakannesiiiii uygulaması eve getiriyor anne çocuk bölümünden çocuk kitaplarını seçtiğinizde bulunduğunuz bölgede olan kitapları gösteriyor ben ordan aldım 😊