[silindi] Bugün 4.gun memeyi bırakıyoruz. Ben sagmiyorum veya masaj yapmıyorum çekilmez üretmeye devam eder diye. Gogsum hala taş gibi kaç günde çekilir acaba?
_BirAnne [silindi] azaltarak bırakmalısınız yada sağım yapmalısınız diye biliyoeum mastit olmaması için
cottoncandy Bildiğim kadarıyla mastit olmamanız için az miktar elle sağmanız gerekiyor. Aksi takdirde mastit çok can yakıcı olabilir. Üstte kalsın.
[silindi] cottoncandy ya etrafimdakiler hep sagarsan gelir ellemicen hiç dediler bende 3 gündr ellemiyorum. Bezeler oluştu mesela. Daha önce mastıt olmuştum ateşim yükseldi falan. Bu sefer hasta olmadım
Bikedibikizannesi [silindi] ben bir kez oldum mastit şişmişti göğüslerim ve dokunduğumda ateş gibi yanıyordu çok canım acımıltı. Ben daha emmeyi bıraktırmadım ama takipte olduğum bir doula demişti elle banyoda sağım yapılıp boşaltılmalı diye
Poyrazesrasait Benim bebeğim 8 aylıkken emmeyi bıraktı 6. Aydan sonra da sadece geceleri emdi o yüzden süt azalmıştı sağmadık ama azaltma yapmadan birden keserseniz mastit olabilirsiniz boşaltmak adına günde bir defa sağabilirsiniz
BurcuGorkem Bizde memeyi bıraktık 5. Ayda cok azaldı süt ama sıkınca hala gelıyor 20 dkcekıyorum makinayla gunde 2 kere
cottoncandy [silindi] Evet ama işte az az sağın diyor doktorlar. Hani sadece rahatlatacak kadar. Yoksa süt üretimi artarmış evet. Siz bilirsiniz, umarım mastit olmazsınız.
Delivery [silindi] kızımı 2 yaşında sütten kestim şimdi 3,5 yaşında daha tam anlamıyla kesileli 2 3 ay olmuştu hiç damla bile gelmiyordu artık 5 aylık hamileyim tekrar gelmeye başladı yani 4 sene olacak ineklik kariyerim 🐮😂
[silindi] cottoncandy önce bir tarafımdan başlamıştı sertleşmeye. Smfi o taraf yavaştan yumuşamaya başlamış. Diğer tarafı taş gibi. Kaynanam da çekiliyor dedi