aylizinannesiii Kızlar iki gündür kizima kahvalti yaptırırken portakal suyu sıkıp veriyorum yarim çay bardagi iki gündür ishal , portakal mi yapmis olabilir mi
Elizaninannesii aylizinannesiii ishal yapmaz ama asitli olduğu için pişik yapabilir annesi dikkat edin
pandemibebegi aylizinannesiii Benimki hergun içiyor ama ishal olmadı hiç. Yumuşatır diskiyi ama ishali bilemedim.
Nursena0606 aylizinannesiii yapabilir. Bu Pişik olmasına da sebep olur. Dikkat edin. Poposunu yıkayın ki Pişik yapmasın.
Han-0603 Elizaninannesii ben verdim oğluma 7.5 aylıkken asitli olduğunu bilmiyordum aşırı derece de pişik oldu
Esraa- Benimki de hergun bir portakal veriyordum.surekli ishal ve pişik oldu.bir türlü anlam veremiyordum neden olduğunu.baya sonra farketmiştim portakaldan olduğunu😄kestim ishalde pisikte hemen geçti.
aylizinannesiii Esraa- Ya bende iki gündür sadece o aklima,takildi vermeyecegim muz yedireyim bol bol 😁😁
Elizaninannesii aylizinannesiii ishali içinde çok iyi gelen şey havuç güzelce kabuğunu soy doğra haşla sonra çatalla ez yedir suyunuda içirebilirsin gün boyu 1-2 kaşıkda olsa yedir yarına toparlar bakta gör
aylizinannesiii Benisahtesevmee Bizim kizin bağırsaklar değişik demekki 🥲 patates püresi yedirdim simdi
ikiprensannesii2 Günde ya 1 portakal yer ya da 3 portakalın suyunu içer öyle bir durum yaşamadık. İlk defa mı verdiniz bir de pişik yapabilir dikkat edin. Oğlum 20 aylık olduğu için rahatça veriyorum
aylizinannesiii ikiprensannesii2 18 aylik benimde kizim iki gun ust uste ilk defa verdim ondan oldu sanirim
ikiprensannesii2 aylizinannesiii Anladım bi kaç gün ara verin tekrar verdiğinizde duruma göre bakarsınız 😊 ben ilk verdiğim zamanlar biraz su katıyordum rahatsız etmemesi için yavaş yavaş sadece portakala geçtim