5 ay 17 gunluk bebegm var 1 aylikti basladi uyumuyor ya uyumuyor ne duştan sonra ne mamadan sonra salliyarak sutumde kesilmis az geliyor sabah kalkiyorum zorla kahvalti hazirla topla sonrda gun boyu bisey yapma önunde otur zir zirr zirrr bir yere cikamiyorum gidemiyorum annemi cagiryorm yardima gelmiyor kayinvalde desen ben istemiyorum yalniz basima bu çocukla kafayi yicem sagolsun eşim yardmci olyor ama oda bisey yapamiyo zir zirrr huysuz uykusuz ne yapcam ben kafayi yicem bir defa tek basima kahvalti hazirladigimi hatirlamiyorm eşim yoken hep uyanik hep doymayan huysuzz ben ne yapicm yaaa nee eşim nöbette gidiyor 08-gece 12 yalniz kalmaktan korkuyorum artik bunla kollarim agriyor kaldirmaktan canm agriyor kucak delisiii ikimizde sagkikciyiz arastiryoruz bisey oldusa eşime diyorm çocuk doktoruna sor uykusuzlugu misal huzursuzlugu vs hergunn hergunnn ayni seylerr gaz degill doymamak degill insan kendi cocugunu taniyor bir yeride agrmiyor ama uykuyuu sevmiyor uyumuyorrr doktor demis normaldir erkek cocugusa ben ne yapcm ya nereye kadar gidcek boyleee dayanamiyorumm vala dayanamiyorumm uykuya cozum bulan oldumuuu gun boyu artik ne temizlik ne bisey sadece emzir altini degis emzir salla uyutmaya calis önunde kuklaa gibi bunun bir sonu varmiiii normalde bebek çocuk çok seviyorumm midem bulandiii tövbee etiim sevmeme bile firsat vermiyor adam akilli durmuyo ölmekkkk istiyorum artik bu kadar uykusuzluk gunduz uyumuyo gecede kac defa kalkiyooo allahim canimi all diyorumm artik cok yoruldummmmm cokkkk tukendimmm çokkkkk