Annekralice Kızlar doğumdan sonra saçlarınız ne zamana kadar döküldü veya bi yöntem bi ilaç kullandınız mı dökülmemesi için 🥲
Atlasalinandme Annekralice 3 .aydan itibaren başladı dökülmeye 4 ayligiz 1 aydır feci dökülüyor, varsa bi care banada soylesinler🤦♀️
Saricivciic Annekralice dökülmedi doktorun verdigii multivitamine devam ettim ondan sanırım vitaminin adı omepa vm
Elfelf475 Annekralice benim de çok dökülüyor biotin testi verdim çok düşük çıktı yarın cildiyeye gidiyorum doktorumun tavsiyesi ile
herseySeninleguzel11 Annekralice Bebegim 3 aylıktı dökülmeye başladığında suan 9 aylik hala dökülüyor . Üstelik kan degerlerim de normal.
Atlasalinandme Annekralice off arkadaşların dediği gibi vitamin takviyesi almak lazım. Aslında hamilelikte kullandığımız multivitaminleri 1 yıl kullansaydık olmadi bi doktora sorayim da kullanıyim bende
Atlasalinandme herseySeninleguzel11 benimde normal kan b12 filan amabaska şeyler eksik belkide, off döküle döküle sac kalmayacak
Ecrinbzkrt Annekralice 21 aydan berı dokukuyor gür bır sacım vardı artık kel kalıcam haftaya kan verıcem vıtamın eksıklıgım mı var dıe dusunmeye basladım dogumdan sonra daha yogun olmaya basladı cunku
Annekralice Ecrinbzkrt ben de 3gün önce eczacı tavsiyesiyle OCEAN CAPİLLUS a başladım bakalım umarım faydasını görürüm