Melikee16 Merhaba arkadaşlar 2 yaşında 10 kilo 100 gram civarı zar zor yediriyorum iştah açıcı bildiğiniz bişeyler var balık yağı falan öneriniz artık ne yapçağımı şaşırdım
Ayazinannesiseyda Melikee16 karadut özü iyi geliyor benim oğluma. Üzüm pekmezi veriyorum her gün. Bir de hasta olduğunda iştahı gidince zinco şurup ver dedi doktor. Bir de buralarda falan hep Zühre ana kids diye bir şey görüyorum. Benim oğlum on aylık olduğu için ben almadım onu
Melikee16 Ayazinannesiseyda zühreanayı duymuştum ama daha kullanıp sonuç alan biriyle karşiılaşmadım inşallah memnun kalan varsa burdan ulaşır bize
kaansmom Melikee16 ben kullanıyorum şişeyi yarıladık şöyleki acıkınca güzel yiyor oğlum aşırı iştahsız diyemem ama gözle görülür bi iştah göremedim kan değerlerine baktırdınız mı
Melikee16 kaansmom en son kasım gibi baktırmıştım bir sorun görmedi doktor yapısı öyle dedi baba zayıf bende doğumdan önce zayıftım genetik olabilir dedi ama böyle bişey yemediğini gördükçe üzülüyorum
kaansmom Melikee16 malesef büyüdükçe yememeye başlıyorlar oğlumda öyle kahvaltıyı güzel yapıyoruz öğlen akşam zorla yediriyorum yemiyor