Ayse_nur25 8 aylık kızım var kefir vermek istiyorum çok sağlıklı fakat evde yok markettekilerden kullanan var mı ?
koncuy69 Ayse_nur25 Ben içiyordum marketten bebekler için özel var mı bilmiyorum ama kefir mayası alıp sizde mayalayanilirsiniz. Aktarlarda bulunuyormuş..
Canoglumm Ayse_nur25 oğlum 7 aylık marketten alıp veriyorum severek içiyor doktorumuza sordum yan etkisi olmamışsa seviyorsa verebilirsin dedi 6 Aydan beri veriyorum İçim’in sade olanını severek içiyor normalde 1 yaştan sonrA veriliyormuş
Gokcenin_annesi Ayse_nur25 bende 6 aylıkken vermeye başladım şuan 7 buçuk aylık olacak. Migrostan alıyordum hep ama bi kaç kişiden gördüm bim den A101 den alıp kullanıyormuş artık hangisi denk gelirse ondan veriyorum kızıma
Ayse_nur25 koncuy69 teşekkür ederim bende yavaş yavaş vermeye başlıyayım o zaman zaten ek gıdayı reddediyo en azından farklı bi besin olur
Ayse_nur25 Gokcenin_annesi iyi bari rahatlıkla verebilirim 1 yaşından önce verilmiyo gibi duymuştum sanki en azından değişik bi tat olur
Ayse_nur25 Sakura-chan ya bende mayalamak istiyorum ama bulamıyorum etrafımda sordum biraz herkes hazır alıyomuş bi kişide bulsam alıcam da