kahvekolikk Shrr tepecikte Sanem hanıma gidiyoruz ama randevu bulmak çok zor şimdiki aklım olsa özele giderdim bütün testlerimizi Sanem hanım yaptı diye ona gidiyorum
BuzluKahve Shrr 9 eylül hastanesinde prof. Muayenehanesi Alsancak’ta. En son 3 sene önce 600 liraydı, şimdi kaç olmuştur bilmiyorum.
Yaduuu Shrr ben kızımı prof.dr Figen gulen e götürmüştüm. Özel poliklinigine gitmiştik. Ege üniversitesinde çalıştığı için tahlilleri orada yaptırmıştık. Ege üni. Mesai dışı muayene eden drlari var. Çocuk Dr larindan çok memnundum ama sene 2013/2014 du. Şuan fiyatlar konusunda bir bilgim yok.
Mjgntnrkl Shrr benm oğlumun doktoru var Alsancak garın ordan fuara doğru giderken nevin Uzuner. Pahalı biraz muayene si 800tl alerji için başka yere gittik kan verdik oraya da 900tl ödedik. Ama memnunum doktorumuzdan
Shrr Mjgntnrkl tüm testler yaptırıyormu, nasıl ilerliyor. Bizde süt alerjisi kesin fakat ek gıdaya geçicek diger besinlere alwrjisi varmı kızımın bilmiyorum, araştırıyorum napsam diye, şuan özel can hastanesine gidiyorum,