Hsniye7 Kzlar hangi deterjan ve yumuşatici kullaniyorsunuz.ve dalin granul sabun kulllanan memnun kalan var mı ve kokusu kalıcı mi
musmustlu Hsniye7 bizim ki biraz narin ve alarjen bebek olduğu için dalin şampuan yaramadı. Bende dalin deterjan almadım onun yerine DALAN zeytin yağlı toz deterjan aldım
Aysegulokms Hsniye7 Dalan Roxy bahar çiçekleri toz sabunu kullanıyorum aşırı güzel kokuyor ve leke felan bırakmıyor yumuşacık oluyor kızımın kıyafetleri. Yumuşatıcı hiç kullanmadım
Anneyim24 Ben dalin granül kullanıyorum. Hem doğal hem de granül olması tercih sebebimdi. Az da olsa Sabun kokuyor. Ama tavsiyem baby me granül sabun çünkü dalini arındırmak çok zor oluyor,baby me daha kolay arınıyor.
Hsniye7 Anneyim24 granul sabun kullandiktan snra yumusaticiya gerek kaliyor mu yai kokusunu birakiyormi
Anneyim24 Hsniye7 bebek kıyafetlerinin aşırı kokmaması lazım ki bebeği tıkamasın. Yumuşatıcı kıyafetten arınmıyor alerji yapar.
ezos33 Siveno ve green clean kullandım, sivenodan çok memnun kalmadım ama green cleanden çok memnunum, yumuşatıcısı ve leke çıkarıcısını da kullanıyorum, tertemiz oluyor, çok güzel kokuyor :)
Zeyzeyno Hsniye7 ben Duru bebek deterjanı kullanıyorum gayet memnunum yumuşatıcı olarak Dalin kullanıyorum
Deletedmom_7 Hsniye7 uni baby yumuşatıcı baby me sıvı deterjan kullanıyorum doğmadan önceden beri çok memnunum bide baby me leke çıkarıcısı çok iyi
tubiiik_ Hsniye7 dalin granül lavantali kullandim fazla memnun kalmadim lekeleri cikartmiyordu dalan granül zeytin yagli aldim cok memnun kaldim yumusatici kullanmadim
Irmakprensesinannesi Hsniye7 yumuşatıcı kullanmiyrm detarjan dalın dalan duru granül toz sabun kullniyrm