Ndrg-12 elfsnmz-141 primadan başkasını aramaaa🥹 kızımda da oğlumda da pişik derdinden kurtardı bizi. Çok memnunum kalıpları da güzel
Daniel elfsnmz-141 prima Pampers premium protection yada prima Pampers harmonie ikisini de kullaniyorum cok memnunum
Ayalayay elfsnmz-141 prima aktif bebek😊baby turca denedim prima pahali die ama gerçekten kötü pişik ve iz yaptı.gerçekten En iyisi prima
Deletedmom_7 elfsnmz-141 Molfix (prima ve baby me sızdırdı hiç güzel değil baby turco denemek için aldım pişik yaptı kalitesi zaten güzel )
Marin1402 elfsnmz-141 kızlar ebebekten baby me için 40 dger bezler ıcın 30 tl indirimm var ayın 20sıne kadar.İhtiywcı olana verebilirim kodu
Deletedmom_7 Marin1402 bende bilmiyorum valla aynı şekilde bende kullanmicam diye paylaşmak istedim hatta bi annemiz kod bulabilmek için uygulamaya girmiş şansa ben paylaşmıştım waikiki dışındanyasakmış
Mumoslu30 elfsnmz-141 valla canım bezleri hep denedik hepsi taşırdı malesef bizde en son Önlem🎈deneyelim diye aldık bebeğim 7,400 kg 3 numara hic taşırma olmadı bunda sonrada önlem alırım diye düşünüyorum 💐❤️