birkayrazeydannesi Bebeğim 6 aylık hergün kıyafetini değiştiriyorum ve lekeleri var uzun programda yıkayınca sürekli yıkandıgı için rengi soluyor çabuk yıpranıyor kısa programda yıkayınca da lekeler çıkmıyor siz hangi deterjanla hangi programda yıkıyorsunuz
Yhilalkaya birkayrazeydannesi dalan roxy toz deterjan kullanıyorum. Yarım saatlik programda 40 derecede yıkıyorum. Kıyafetlerdeki lekeleri de makineye atmadan önce beyaz sabunla citileyip öyle atiyorum. Leke falan kalmıyor.
Denizalp E bebegın leke cıkarıcısı var spreylısı cok ıyı tavsıye uzerıne almıstım kendı kıyafetımdekı lekelere bıle sıkıyorum cok guzel cıkartıyor canım herkezde onu öneriyor genelde bı ara cok arastırmıstım bende birkayrazeydannesi
Can birkayrazeydannesi leke çıkarıcı suna buna gerek yok kaka değdiği anda kati sabunla yıkayın hemen geçiyor kurutun sonra da normal çamaşırlarınız yıkadığınız programda yıkayın hicbirsey kalmiyir👍
2018annesi Ben dalin ve uni baby kullaniyorum 60 derecede yikiyorum kaka sari sari duruyodu simdi yikamadan cok az kakali yere pril damlatiyorum leke falan kalmiyo kalinti olmasin diede iki kere durulama yapiyorum
birkayrazeydannesi 2018annesi bu söylediklerinde parfüm bulunduğu için ben tercih etmiyorum canım ama önerin içinnteşekkür ederim
ikos58 birkayrazeydannesi green clean kullanıyorum 1.5olcek deterjan 1 olcek leke cıkarıcı 1 olcek yumusatıcı. 30 derece 30 dakıka kısa programda yıkıyorum hıc leke kalmıyor
Melikeyigitemre birkayrazeydannesi ben dalinin deterjanini kulaniyorum lekeler icinde e bebekten leke cikartici kulaniyorum leke olan yere sıkıyorum makinaya 30 dereceye atiyorum gecmiş oluyor .😊
birkayrazeydannesi Yagiz1616 beyaz sabub en mantıklısı gibi görünüyor onu denicem canım teşekkür ederim