Gmz33 50 günlük bebeğinize kaç cc mama veriyorsunuz anne sütü de alıyor ?? 100 yapıyorum yiyor ama şişsin istemıyorum şuan 70 cc yapıyorum siz ?
Srht Gmz33 hiç meme emmeyen bebekte bir kıyas belki olabilir ama meme emen bebekte kıyas olmaz bu konuda! Örnek veriyorum benim bebeğim 50 cc emiyordur 10 cc de mama verirsin doyar seninki 20 cc emiyordur 40 verirsin doyar. Bunu memeden ne kadar emdiği belli olmadığı için bilemeyiz kıyaslayamayız! Doktorun ne kadar verdi ise ona uymalısın! Polemik olmasın ama her annenin sütünün tıbbı bir sorun yok ise bebeğine yettiği kanaatindeyim, bilinçsiz davranışlarımız ve hatalarımız bunu yetemez hale getiriyor genellikle... burada 70 çokmuş diyende çıkar 100 az diyende!... 😳 sen bebeğine uy bana kalırsa bol bol emzir kademeli mama azalt.☺️ Hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Sağlıkla büyüt inşallah
Gmz33 Srht teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz...sagdıgımda sütüm 60 cc di en son ona göre ek 60 cc yaptık bakalım yarın kontrol var ne dicek doktorumuz ☺️
salihayilmaz benim kız 50 günlükken 120 ml içerdi, normali bu zaten, az verip aç bırakma canım, zaten doyunca dili ile itip bırakıyorlar
guvesra doktorumuz bebek doyana kadar ver doyduktan sonra zorlama demişti ben de öyle veriyorum aptamili. 120 cc kadar içiyordu
kiliclar [bilinmeyen] az anne sütü ile birlikte 90-120 cc arasında aptamilden içiyordu canım kızım gelişimi gayet iyiydi ama senin dediğin gibide öyle şiş değildi