kaganege Miskokulum22 squat,kuru fircalama,üzerine selülit kremi surup spor yapıyorum gittiler yenisi oluşmuyor. Selulit bir dolaşım bozukluğu oldugu icin bu sayfiklarimla geciyorlar
Miskokulum22 kaganege ayy senin yorumun şuan beni nasıl umutlandırdı şimdi hemen at kılı fırçası alayım ben peki günde kaç kez fircalayim
kaganege Miskokulum22 Ben günde iki kez uyguluyorum. Selülit meyilli bölgelere daha uzun süreli uyguluyorum. Batiğa ölü deriye de iyi geldiği için tüm vücudu toplam 15 dk fircaliyorum. İlk sabah uyanır uyanmaz yaparsanız etkisi cok iyi oluyor.
Fatoss_ Valla benm çocuktan önce baya vardı selülitlerim hamileyken aldğm 30 kiloyla arşa çıktı🤣şuan oğlum 10 aylık ve ben 32 kilo verdm ve bu kadar enerji harcamaktan vücudumda yağ yok neredeyse ve selilütlerim komple gitti
Miskokulum22 Fatoss_ yok artık 😱 bende 35 kg aldim 3 yıl oldu hala vermem gereken Bi 7 8 kilo var ya selulitlerimde hep benimle 🤦♀️
Fatoss_ Miskokulum22 ay yok valla hayatım ben evlenmeden önce 55 kiloydum hamilelk doğum derken 86 ya çıktım şimfi yinr 55 kiloyum.ve selilütlet tamamen gitti .diyetisyen arkadşma ölçtürdüm hatta yağ yok sende dedi😂metabolizma yaşım 21 olmuş çocuk sayesinde
Miskokulum22 Fatoss_ benim metabolizma yaşım kesin 50 60 falandır heralde yağda fazlasıyla olduğuna eminim 🙈 bende şuan 62 yim 55e düşmeye çalışıyorum