Aselbuk hayirki aksamlar oglumda 5 gundur sarilik var sali gunu degeri 10 du doktor 2 gun sonra gelin dedi bugunde 12.6 cikti gittikce yukselmis dedi pazartesiye yine gun verdi sık sık emziriyom yinede dusuremedim basina gelen varmi baska ne yapabilirrim
Emirin_Annesi10 Aselbuk daha sık emzir geceleri özellikle 2 saate bir mutlaka uyandır emzir memedeyken emiyor mu dikkat et sütünün geldiğinden de sağıp emin ol. Benim 3 gün sütüm gelmemiş oğlumun sarılık değeri 14dü sanırım yatış verilmişti ışıık tedavisi almıştı nasıl ağlamıstım dikişli halimle başında yoğun bakımda kalmıştık
Nrc-2 Aselbuk benim kızımında sarılığı 5. Günde çok yükselmişti bol bol emzirdim sürekli uyuyordu sarılıktan dolayı 2 saatte bir çoraplarını çıkardım ayak tabanlarını uyarıp uyandırıyorduk ama sütüm sarılığını geçirmeye yetmedi mamaya başladım. İyi ki başlamışım mama verdikçe daha iyi beslendi ve kendini toparladı. Sürekli güneş ışığına doğru yatırın doktor kontrollerini aksatmayın inşallah hemen atlatır🌸
Deryatemiz Aselbuk malesef benim bebegimde de vardi normalde 2 saatte bir emziriliyo ama ben 1 saat arayla bazen daha kisa surelerde emzirdim birde koltuga yatirip perdeyi actim gunes isiklari vursun diye
Guneyyli Uyanık olduğu zamanları emzirerek değerlendir. Bu işin tek ilacı anne sütü. 23 gün çektik bizde sarılık. En son azalarak bi kaç gün içinde bitti.
Mumoslu30 Aselbuk canım 1.5 saatte bir muhakkak emzir gece daha artar sarılık seviyesi gece bedlenmesine daha dikkat et birde hava güneşli olurda yüzünü ellerini acdisarda güneş görsün bizdede uzamış sarilikvardi 3. Ayda kesin bitiyormuszaten 3. Ayda 7 ye düştü bitti sonra gecer annesi sen dikkat ettikce 🤲🏻💙🍃
aysnr0649 Aselbuk benim de 14tü bebeğimin sarılık değeri. Emzirdikten sonra sütünüzü sağın ve içirin. Kussa da verin değeri düşürmek için. Doktor bana mama önermişti vermedim onun yerine sütümü sağıp zorla içirdim ve 6 ya düştü değer.
mucizemoglummmm Aselbuk Bizim de öyleydi hipp organik combiotic mama verdim sık sık emzirdim riski atlattık çok şükür