AtaVeAnnesii Arkadaşlar bilgisi olan var mı Özel fiyatlarda ürünler saat kaçta ekleniyor ben gün içinde bakıyorum ama hep stok bitmiş oluyor☹️ Eminim bilen birileri vardır 😀
AgentMom AtaVeAnnesii belli olmuyor. Geçen gece öylesine girdim beğendiğim ayakkabı 750 Den 250 ye düşmüştü aldım. Geçen ay baya indirimde ürün vardı ama şimdi arada tek tek ürünlere indirim geliyor
JackDaniels AtaVeAnnesii Asla istediğim şeyleri indirimde yakalayamıyorum kahretsin pusuda bekliyo hainler😂
AtaVeAnnesii AgentMom Evet tek tek ekleniyor bazen ama anında bitiyor acaba belli bir saati mi var diye düşündüm😀
AgentMom JackDaniels kaydet ürünleri, geceleri ara ara bak. Ben eşime de 1200 lük montu 400 yakaladım, kendime de ayakkabıyı 250 e.
AtaVeAnnesii JackDaniels Offf evet ya bende bı seviniyorum bakıyorum stok kalmamış ya hanhimara eklendi hangi ara bitti🤣
Laden AtaVeAnnesii günde abartısız elli kez giriyorum. Toplu bir alışveriş yaptığım için tövbe ettim girmeye batacağız yoksa. Yazlık olarak üstlerini aldım. Mevsimlik kıyafetler aldım. Ben aldıktan birkaç gün sonra zamlanmışlardı. Hayattaki şansımı kullandım sanırım😁😁
AgentMom AtaVeAnnesii yok canım şu ana kadar saat görmedim. Ayakkabı gece 11 gibi aldım. Eşime montu sabah 5 de aldım
AtaVeAnnesii AgentMom Ben yakalayamiyirum yhaaa😀 Az önce baktım oğluma mont tükenmiş akşamüstü yoktu o mont mesela☹️
AgentMom JackDaniels sepete birde sonradan alacaklarıma kaydet. Sepette bazen fiyatı düşünce de sepetten çıkıyor.
AgentMom AtaVeAnnesii aralarda da bak. Bulursam sana mesaj atarım. Kuzuma 3 lü tişört aldım ve sandalet. 150 TL tuttu. Toplu olmadığından Kargo parası ödüyorum hep ama olsun.