Havvadem Merhaba arkadaslar doktor bana eczaneden bakir spral al dedi gun verdi takdircam ama eczaneler bi haber bizde yok diyorlar takdiranlar nerden temin eddiler acaba bilgisi olan varmi
Babybloom Havvadem almışken ben takarım sen zahmet etme deseydin🤣o nasıl doktor be. Cevap :nerden alınır bilmiyorum
Havvadem Sariiannee valla devlet hast gittim :) bende sasirdim nasil temin ediliyor peki olmadi bida gidicem baska doktora
Esleminannesi28 Canım o eczanede yoktur telefonla yakındaki eczaneleri ara ablam eczaneden almıstı ama her eczanede bulunmuyor maalesf
Sedefe Tazeanne06- sağlık ocaklarına güvenmeyin bizim bir tanıdık sağlık ocağına gitmiş taktık demişler ee tabi onlarda korunmamış o ay hamile kalmış aslında takmamışlar🤦♀️ diğeri 1.5 yaşında yakında 2.si olacak
minnakannesii Devlet hastanesi kendi takıyor ya ben taktırdım devlette bu hormonlu olanları kendin alıyorsun ama bulunması çok çok zormuş . Ama bakır spirali devlet hastanesi aile planlaması kendi takıyor
Havvadem minnakannesii bencede bu sekilde olmasi lazim ama bana kendin al eczaneden hormonsuz olsun dedi bulamiyorum doktor bi garipdi zaten ben en iisi bida doktora gideyim hayır randevuyu zor buluyorum zaten buluyoruz ondada tam bilgi vermiolar.
Havvadem Sedefe aynen saglik ocagina guvenemem takildikdan sonra oldumu die ultrosonla bakilmasi gerekiyor zaten. Muhakakk
Tazeanne06- Sedefe bunu ilk defa duydum etrafımda taktıran çok olduğu için şaşırdım açıkcası ama sağolun bilmem iyi oldu yine de 🌸🥰