bikerem Adar_-mommy ilk etapta bebek irmigi almistim,besin degeri daha yuksek ve gluten az diye. Sonra normal irmige gectik. Yani direk irmik de olsa olurdu,
Gamze023 Adar_-mommy Ben kullandım ama inanılmaz alerji yaptı vücudu kabardı kendiniz evde yaparsanız daha sağlıklı olur..
bikerem Adar_-mommy bebek irmiginin tek farki tanecuklerinin minik olmasi ve icinde ilave vitamin olmasi. Alabilirseniz bebek irmigi alin yoksa irmikle deneyin. Uyku duzeni ve gece beslenmesini birakabilmesi icin gece tok kalnasi gerekli tabi. Emin olun tok tutacak
Irmakprensesinannesi Laren sizin ki bir nebze nrml ama şekerli olan direk Ülker faln cicibebe eskilerin kullandığı aşırı sağlıksız yoğun şeker var
Adar_-mommy Nuduu neden olmasın sonuçta ek gıdaya geçiş dönemi değil mi hersey den deniyorum bunu da denedim
Deletedmom00881 Irmakprensesinannesi gece uyanınca emziriyorum, gündüz de hep emiyor, geceye kadar sütüm baya azalıyor, bende mama veriyordum ama bu aralar içine 3 parça cici bebe koyuyorum, benim tercihim böyle bacım 😁
Irmakprensesinannesi Deletedmom00881 bebeğinize zarar bağırsaklarını yapmayın bence bende mama veriyrm ama cici bebe organik olmayan disj da kullanmadım hic
Nuray23 Adar_-mommy kahvaltıya ekliyorum birde akşam kaşık mamasina muz tahıl ve bisküvi karışımı. Benim bebeğim yasina girecek nerdeyse. Bı kaç aydır bu şekilde.
Aybuke25-eda12 Adar_-mommy bende arada veriyorum ama cici.bebe ile büyüdük bizde bsey olmadi fakat ben gene de cici bebe de Cok şeker var dediler diye biskuviden vazgeçmedim fakat hünnap keçi sütlü bisküvi vermeye basladim devam sütüne katıp veriyorum ara da su ile de veriyorum ama devam sütü ile daha besleyici oluyo bebegim 10 aylık olcak bir hafta sonra
Vanilyaa Deletedmom00881 aaa nasıl verirsin çok ayıp büyük ayıp sakin verme sakın aşırı zehirli biberli acı djsjsdjs
Bebetomm Adar_-mommy yatarken ek gıda onerılmıyur dıe bılıyrm gun ıcınde ek gıda sabah kalkınca ve gece yatarken mama yada anne sutu hazımsızlık olmaması acısından gece yatarken midesi kucuk sındıremeyebilir
Irmakprensesinannesi Deletedmom00881 siz yiyin daha iyi ama bebeğinizin bağırsaklarını zarar veriyrsunuz
Mlsldy Adar_-mommy kızım 2 yaşında hala yatmadan mama içiyor. 6 adet cicibebede 2 küp şeker var. Bence bebeğiniz çok küçük yatmadan mama verebilirsiniz. Ya da kendi yaptığınız bebe büskivisi, muhallebi tarzı şeyler verebilirsiniz.