pinkooo_02 Kayasuzey aynen ya neden öyle benim oğlumda sabah 5 ten sonra yarım saat te bir 1 saatte bir uyanıyor bide agliyor
Nihalalp Kayasuzey benimkide oyle acaba doymuyorda mi uyanıyor diye kara kara düşünüyorum. Birde şöyle bir durumumuz var saat 23 e kadar ki uykularinda uyuyor 20 dakika sonra kalkıp emip tekrar uyuyor
Deryatemiz Zatilokumum Allah nazarlardan korusun diye baslayayim once 🙈🧿 uyku duzeni olusturdum ben o yuzden cok rahattiz cok sukur
09-10-21 Deryatemiz bizede tüyo verseniz ya ne güzel olur nasıl uyku saatleriniz bende yaptım bir gün uyuyor iki gün uyumuyor öyle değişkenli oluyor çok yoruldum😢😢
Zatilokumum Deryatemiz nasıl yapfin? Mesela kaç kez uyuyor gündüz ve ne şekilde uyuyor 🥰 maşallah maşallah 🧿
Deryatemiz 09-10-21 bazen benim kizimda oyle oluyo tabiki ama pes etmeyin uyku saati geldiginde yatagina goturun rutinlerini yapin ne yaparsaniz soyleyin isigi kapatiyoruz tulu cekiyoruz ve uyku vakti diye konusuyorum ben.sonra uyku arkadasiyla oynuyoruz biraz sonra iki pis pis ve uyku arkadasina sarilip uyuyo
Deryatemiz 09-10-21 evet aglayacaktir cunku aliskin olmadigi bir durum ama pes etmeyin birazcik dayanmak gerekiyo sadece aonrasinda sizde rahat ediyosunuz uyku zamani geldiginde uykuyu hatirlatici konusun anlamaz diyolar ama anliyo bebeklerimiz emin olun 😇
Yasemin-35 09-10-21 Biz de aynı durumdayız. Bir gün güzel uyuyor ikizlerim, hah tamam uykuları düzene girecek herhalde diyorum, hopp ardından 3 gün geceleri uyumuyoruz 20-25 dkda bir kalkıyoruz sürekli meme istiyorlar
Deryatemiz Zatilokumum cok zor oldu tabiki en basta aslinda ben dogdugundan beri ilk cocugum olmasina ragmen hic kucagimda uyutmadim emzirdim gazini cikardim altini degistirdim ve yatagina biraktim biraz agladi ve uyudu. Sonrasinda ayni devam ettim bazen benimde bozuluyo tabi ama aksam kacta yatarsa yatsin sabah mutlaka 7:30 da kaldiriyorum oyun oynuyorum 9-10 arasi uyuyo 12-13 arasi uyuyo 15-16:30 arasi uyuyo toplamda 3 gunduz uykusu var 19 da artik gece icin hazirlaniyoruz 19:30 da uyuyo ruya ogunlerini yaptiriyorum sonra sabah tekrar 7:30 😇
Secilinaburki Hic uyumuyo gündüzleri. Geceleri de yanımda yatiyo ve her döndüğünde meme ağzında olsun istio. Eridim bittim tükendim artık 🤦🤦🤦
Yasemin-35 Secilinaburki ikiz kızlarım var biri sağımda biri solumda yatıyor gece uyku uyumuyorum resmen sürekli meme veriyorum
Liyamomyy Deryatemiz benim kızımda aynı bu saatlerde uyuyor gündüz bir uyku daha yapior sizden farklı saat 5.5 gibi saat 7.5 8 arası uyuyor sadece emmek için kalkior bu saatleri kendi belirledi bn ekstra birşey yapmadım sabhta tam 7.5 ta uyanior normalde gece uykusu çok iyiydi ama son iki haftadır geceleri saat başı uyanıp emior bazen 15 dk bir 🤦 sormak istediğim şey uykuya geçişte huysuzlasiir ve kucağımda uyuyor siz yatağına koyup öylemi uyutuorsunuz
sahrakytpe Deryatemiz valla bende bi deneyim benim kız 2 gündüz uykusu yapıyor gece 11 de uyuyor hep erken yatsın istiyorum bende
09-10-21 Deryatemiz ay bin kere maşallah darısı benim oğluma inşallah pes etmeden hergün aynı saatte odamıza gidiyoruz bakalım inşallah düzelir ya
Deryatemiz 09-10-21 ama mutlaka uyku arkadasi olsun sadece uyku zamani gorsun onu ki gordugunde uykunun geldigini anlasin insaallah en kisa zamanda duzene girer canim Rabbim yardimcin olsun bu mubarek aksamda🙏🏼