Gycl Merhaba anneler oğlum yaklaşık bir aydır birkaç dakika güldüğü zaman hıçkırık tutuyor başına gelip de sonradan düzelen var mı bir sorun olur mu artık güldürmeye korkar oldum
busrasahinn Gycl hahaha benim oğlum çok gülünce hălă tutuyo hıçkırık 😂😂 9 ay 10 günlük şuan 4 aydan beri böyle 😂 😂
Nimiko Gycl benım kızım 4 yaşında kahkaha ile gulunce hıçkırıyor ama Bı kere her kahkahadan sonra Oyle Birtane hıçkırıyor ama bence bu Bı rahatsızlık gibi gelmedı bıze daha çok komik gelıyor
[silindi] Gycl Ben 24 yaşındayım hala içten bi kahkaha atsam hıçkırık tutar😅 merak etmeyin çok normal gülünce diyafram aniden kasıldığı için bazen tekrar geveşeyemiyor bi süre hıçkırık oluyor.
Yenievliiiiii Gycl BeNim bebeğimde beş bucuk aylık.çok güldürünce hıçkırıyor ve çok komik oluyo😂Canım kızımm😂😂
Gycl busrasahinn düzelmiyor anladigim kadarıyla 😊 eşimin bir akrabası gülünce beni hıçkırık tutuyor demişti 18 yaşında flan bende dalga geçmiştim öyle şey mi olur diye acaba diyorum ondan kaynaklı benim oğlumun başına mı geldi 😊
Gycl [silindi] içimi rahatlattiniz gerçekten daha önce hiç böyle biseye rastlamamıştım ondan kaynaklı merak ettim