Kuzeyin_annesii 10 aylık oğlum için oyıncak bakıyorum, birkaç öneride bulunabilir misiniz ❤️ Aktivite masası, yürüme arkadaşım var birkaç arabası. Çıngırakları var ama şuan oynamıyor
Mevgul Kuzeyin_annesii ic ice gecen plastik kule gibi kutucuklar var baya bi oyalanmisti cok sevinmistim nesnelerin boyutlarini falan biseyleri ogreniyormus oyle okumustum hatirladigim kadariyla kusura bakmayin tam anlatamadim ama🌸🙏🏻
Makaron_88 Kuzeyin_annesii kesinlikle kitap al bn çok faydasını gördüm 1 yaşında oğlum şuan maşallah çoğu hayvanı bilir isimlerini bilir hadi şu kitabı getir derim getirir yani bn çoğu şeyi kitaplardan öğrettim
gocebebirbayan Makaron_88 benim bebeğim de 13 aylık. Dediğiniz gibi civciv, köpek , kedi ve sesli kitap aldım. Bir de yumuşak büyük toplardan aldım üstünde hayvanlar var. Bu şekilde benim bebeğim de hayvanların çoğunu ve sesini öğrendi. 😊😊
Kuzeyin_annesii Makaron_88 önerdiğiniz bir kitap var mı? Baktım o kadar ama bulamadım. Link atma şansınız varsa da çok iyi olur 🥰
Makaron_88 Kuzeyin_annesii link yok ama harektli kitaplar cırt cırtlı çok seviyor oğlum bir renkli büyük kitaplar dikkat çekiyor