Hurrem_Sultan Namaz kılmak istiyorum ama bebeğim sürekli sabah namazında falan uyanık oluyor ağlıyor nasıl yapabilirim
Fenty Hurrem_Sultan Öncesine alarm kurabilirsiniz, eğer vakit az kalmışsa sabah namazı kısa yanınıza önünüze koyun bebeğinizi bir şeyler verin.
Ebrararin Hurrem_Sultan arkadaşım ya 45 dk öncesinde kerahat vakti girmiş olur bebeğin uyuyorsa.ezan okunmadan kılabilirsin ezan okunduktan sonra güneş dogmussa öğlen vakti girene denk girmeden sunnetiyle beraber kilabilirsin
Ozlem2904 Hurrem_Sultan eşinizi uyandırın. Ben öyle yapıyorum namaza gidiyorum bakarmisin diyorum o ilgileniyo. Diğer zamanlardada yanıma koyuyorum farzlardan kiliyorum 2 3 dk sürüyor zaten. Eğer çok zorda kaliyorsaniz bile kazaya bırakmayın ima ile kılın.
Hurrem_Sultan Fenty aynı şeytan işi gibi ben namaza başlıyorum 1. Rekat bitiyor bebeğim ağlamaya başlıyor
kuzey-21 Hurrem_Sultan orasını Allah bilir diyelim artık. Bazen kaçırırsın bazen kaçırmazsın. Sonuçta kılmak önemli 🌸
happyteacher Ben de başlamak istiyorum ama bebeğim uzun uyumuyor bir tane daha çocugum var ona vakit ayırmam gerekiyor keşke be de başlasam