minikturta Arkadaşlar ya xiaomi vacuum mop pro kullanıp memnun kalan varmı? Ya da mop özelliği zaten kullanılmıyor ona vereceğim parayı suna veririm diyen varmı?
Caylakanne minikturta aiyyyy nasıl memnun kalmam elim ayağım resmen 1 yaşında kızım var herşeyi ağzına götürüyor günde bikaç defa çalıştırdığım bile oluyor valla.. mop özelliğini halıları kaldırmak istediğimde çalıştırıyorum onun haricinde pek kullanmıyorum ama süpürme için kesinlikle tavsiye ederim
Tatlican minikturta xiaomi robot vakum mop 1c daha uygun silme özelliğide var kardesim ve ablam memnunlar süpurmesinden
Uygarpasaninannesi Ben kullanıyorum çok da memnunum , mop özelliği için evde halıları kaldırmak lazım, yoksa yeri sildiği bezle halıyada cikiyor
minikturta Uygarpasaninannesi ay onun bi özelliği kullanilmiyormus aslında varmış ama ek hazne almak gerekiyormus doğru mu sanırım mop içindi tam emin değilim, evde halılar içinde biri halilari yasakli bölge gosteriyorum demişti 😂
minikturta Caylakanne aynen vallahi bende kızım için istiyorum emekliyor eli sürekli ağzında yerde en ufak ne görse ağzına götürüyor günde 3 kere mutfağı süpürüyorum yemek yerken çok dağıtıyor 😂 mop c1 de var ama farkı ne biliyor musunuz
minikturta Deletedmom5284 insan elde edeceğini anlayınca hangisine karar vereceğini şaşırıyor 😂😂😂 silme özelliği nasıl